CamperOffice

De specialist in Camperverkoop

Met een Mobiel Kantoor van CamperOffice bent u flexibel, zichtbaar en uniek 

Mobiel Advieskantoor

Mobiel Advieskantoor

Onze camper is ingericht als een Mobiel Advieskantoor. Uniek is het separate kantoorgedeelte in de camper. Hierin bevindt zich een bureau met een groot werkoppervlak van 220X120. In het zitgedeelte zijn 5 zitplaatsen aanwezig. De camper is vrij toegankelijk en heeft een professionele uitstraling. Kortom niets staat in de weg om uw klant optimaal te bedienen.

Wie heeft het nog over bereikbaarheid ? Met een camper van Camperoffice.nl bent u met uw onderneming niet alleen bereikbaar, maar bovenal aanwezig. Met uw eigen kantoor dicht bij de Klant of Burger.

Tijdelijke kantoorruimte

Tijdelijke kantoorruimte

Bent u pas begonnen met uw onderneming en is een eigen kantoor te duur?

Of heeft u behoefte aan tijdelijke kantoorruimte op locatie of in de wijk?

Huur dan onze kantoor camper voorzien van alle benodigde faciliteiten. Met onze kantoor camper heeft u wel de lusten van een eigen kantoor, maar niet de vaste lasten. U bent flexibel, altijd en overal aanwezig en u heeft geen 365 dagen per jaar een eigen kantoor nodig, waardoor u aanzienlijk spaart op uw kosten.

Vergaderen op de 'Hei"

Vergaderen op de 'Hei"

Stelt u zich eens voor dat u met uw klanten Zuid-Limburg gaat verkennen in een camper en dan midden in het Limburgse Heuvellandschap een vergadering of een adviesgesprek voert.

Hoe gaaf zou dat zijn ? Wij noemen dit Écht Vergaderen op de “Hei”.

Representatie

Representatie

Onze camper heeft een professionele uitstraling en kan gebruikt worden op locatie, beurzen en evenementen

Wij verhuren de camper ook op 1-dagbasis en hebben Haal- en Brengservice

Energieloket

Energieloket

Het energieloket komt naar u toe deze zomer; een mobiel energieloket in alle buurten en wijken!

Belangrijk voor het realiseren van de energietransitie in uw gemeente en regio is het organiseren van participatie en draagvlak bij uw burgers. Immers, we willen graag dat burgers zelf aan de slag gaan met maatregelen en we willen graag voldoende draagvlak in buurten en wijken voor de realisatie van grootschalige projecten die nodig zijn voor de energietransitie.

Goede voorlichting over de mogelijkheden van energiebesparing en de overstap naar schone energiebronnen is van groot belang en wordt ongetwijfeld reeds opgepakt in uw gemeente al dan niet via een daartoe ingericht (digitaal) energieloket.

Met CamperOffice bieden wij u de mogelijkheid ook een zichtbaar energieloket te organiseren in alle buurten en wijken in uw gemeente. Met ons mobiel kantoor reist u door uw gemeente en bent u op verschillende dagdelen in verschillende buurten en wijken ( bijv. tijdens de wekelijkse markt) aanwezig. U bent als gemeente structureel zichtbaar in uw buurten en wijken, kunt actief informatie overbrengen en biedt burgers tevens de mogelijkheid laagdrempelig in gesprek te komen met uw medewerkers.

CamperOffice biedt een breed scala aan mogelijkheden voor verhuur aan het zakelijk segment. Deze mogelijkheden brengen wij graag gezamenlijk met u in kaart. De camper van CamperOffice is uniek vanwege zijn aparte kantoorruimte welke is voorzien van een bureau met ruim werkoppervlak. Tevens is het zitgedeelte ingericht voor 5 zitplaatsen en is geschikt voor vergaderingen of werkoverleggen.

In afstemming met u verzorgen wij ook het schoonmaken van de camper, haal- en brengservice en denken wij graag met u mee ! 

Vul onderstaand contactformulier in en dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken. 

  • IMG_1181
  • IMG_1231
  • IMG_1184

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram