CamperOffice

De specialist in Camperverhuur en -verkoop

Heeft u een vraag, een informatieverzoek of wenst u vrijblijvend een reserveringsaanvraag in te dienen, vul dan onderstaand contactformulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.  

Ons team

André Smeets, Maurice Cox en Dani Cox

André Smeets, Maurice Cox en Dani Cox

Graag willen wij ons even voorstellen : Wij zijn André (46) en Maurice (45). Twee vrienden die in 2019 besloten hebben om gezamenlijk een camper te kopen. We houden allebei van rondreizen. Telkens weer nieuwe dingen en plaatsen ontdekken, trekt ons enorm aan. En hoe kun je dat beter doen dan met een Camper?

Nadat wij (Maurice met gezin) in 2018 zelf een luxe camper gehuurd hebben en daarmee 3 weken door Italië gereisd hebben, waren we definitief overtuigd van de mogelijkheden van een camper. André raakte ook enthousiast na het horen van onze reisverhalen.

Uiteindelijk hebben we besloten om gezamenlijk een camper te kopen. We hebben gekozen voor een ruime en luxe camper van 2 jaar oud, waarmee rondreizen echt genieten wordt. Tevens zijn we toen begonnen met het verhuren van onze camper. Inmiddels hebben we recent onze derde en vierde camper gekocht.

Naast verhuur voor recreatieve doeleinden verhuren wij ook aan zakelijke klanten. Ook de zakelijke markt kan optimaal gebruik maken van de voordelen van een camper. CamperOffice biedt een breed scala aan mogelijkheden voor verhuur aan het zakelijke segment.

Oh ja, bijna nog vergeten. Dani Cox is de kleine onderdirecteur van CamperOffice. Een echte raadgever op alle gebieden.


Uitgifte adres Camper : Bosstraat 1, 6101 NV Echt
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram