CamperOffice

De specialist in Camperverkoop

Welkom bij ons gastenboek

38 berichten op 8 pagina's
Fam. van Cruchten
14-08-23 12:06:20
Net terug van een geweldige rondreis door Slovenië, Kroatië, Italië en Oostenrijk met een geweldige camper die zich moeiteloos door de bergen beweegt. Een fijne camper met een goede uitrusting keurig in kratten in de garage opgeslagen. Een topfirma die ik iedereen kan aanbevelen. Bedankt voor jullie service André en Maurice!!
Grtz. Bert en Esther
Family of four
31-07-23 15:59:34
Geweldige ervaring met de camper in Zweden! Onder de indruk van de zorgvuldige wijze waarop de camper is onderhouden, alle voorzieningen die er in de camper zijn en het prettige contact met Maurice & Andre
Familie Motké
18-06-23 09:14:41
Eind mei zijn we 2 weekjes met de camper gaan touren. Heerlijk die vrijheid om op de bonnefooi met de kids op reis te gaan.
Bij het ophalen van de camper kregen we een goede uitleg over t reilen en zeilen van de camper. En niet lang erna konden we op pad. Het contact met de mannen van Camperoffice verloopt heel gemoedelijk, super aardig en ook op reis was het fijn dat je ze direct kon bereiken toen we tegen een probleempje aanliepen. Een vakantie om nooit meer te vergeten!
Bedankt 🤩
Michel & Chantal Schouren
29-05-23 11:30:23
Wat hebben we genoten van ons reisje met de compleet uitgeruste camper die we bij CamperOffice hebben gehuurd. En ook bij ons dat heerlijke flesje wijn in de koelkast. Alles top geregeld en afgehandeld. Er werd zelfs niet moeilijk gedaan dat we de camper iets later op de dag kwamen terugbrengen.
Nogmaals bedankt voor alles!!
Peter en Miranda Degenhart
15-05-23 18:21:14
We hebben heerlijk genoten van een weekje proefdraaien met een camper om te zien of dit leventje ons kon bevallen in de toekomst. De camper was compleet ingericht, werkelijk overal was aan gedacht (behalve de kaasschaaf :-) )! Koelkast vullen, je persoonlijke spulletjes mee, fietsen achterop en gaán met het ding! Vriendelijke campereigenaren zwaaiend onderweg en ook op de campings altijd wel een praatje met de een of ander.
De service van Maurice en André is uitstekend en ook heel handig is dat ze zo lekker dichtbij zitten met hun zaak. Verder stond alvast een lekker flesje wijn voor ons klaar in de koelkast! Top.
Eenmaal weer terug werd de borg binnen no time weer teruggestort zonder erachteraan te moeten gaan.
Dikke aanrader!
Tonen: 5  10   20E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram