CamperOffice

De specialist in Camperverkoop

Welkom bij ons gastenboek

38 berichten op 4 pagina's
Fam. van Cruchten
14-08-23 12:06:20
Net terug van een geweldige rondreis door Slovenië, Kroatië, Italië en Oostenrijk met een geweldige camper die zich moeiteloos door de bergen beweegt. Een fijne camper met een goede uitrusting keurig in kratten in de garage opgeslagen. Een topfirma die ik iedereen kan aanbevelen. Bedankt voor jullie service André en Maurice!!
Grtz. Bert en Esther
Family of four
31-07-23 15:59:34
Geweldige ervaring met de camper in Zweden! Onder de indruk van de zorgvuldige wijze waarop de camper is onderhouden, alle voorzieningen die er in de camper zijn en het prettige contact met Maurice & Andre
Familie Motké
18-06-23 09:14:41
Eind mei zijn we 2 weekjes met de camper gaan touren. Heerlijk die vrijheid om op de bonnefooi met de kids op reis te gaan.
Bij het ophalen van de camper kregen we een goede uitleg over t reilen en zeilen van de camper. En niet lang erna konden we op pad. Het contact met de mannen van Camperoffice verloopt heel gemoedelijk, super aardig en ook op reis was het fijn dat je ze direct kon bereiken toen we tegen een probleempje aanliepen. Een vakantie om nooit meer te vergeten!
Bedankt 🤩
Michel & Chantal Schouren
29-05-23 11:30:23
Wat hebben we genoten van ons reisje met de compleet uitgeruste camper die we bij CamperOffice hebben gehuurd. En ook bij ons dat heerlijke flesje wijn in de koelkast. Alles top geregeld en afgehandeld. Er werd zelfs niet moeilijk gedaan dat we de camper iets later op de dag kwamen terugbrengen.
Nogmaals bedankt voor alles!!
Peter en Miranda Degenhart
15-05-23 18:21:14
We hebben heerlijk genoten van een weekje proefdraaien met een camper om te zien of dit leventje ons kon bevallen in de toekomst. De camper was compleet ingericht, werkelijk overal was aan gedacht (behalve de kaasschaaf :-) )! Koelkast vullen, je persoonlijke spulletjes mee, fietsen achterop en gaán met het ding! Vriendelijke campereigenaren zwaaiend onderweg en ook op de campings altijd wel een praatje met de een of ander.
De service van Maurice en André is uitstekend en ook heel handig is dat ze zo lekker dichtbij zitten met hun zaak. Verder stond alvast een lekker flesje wijn voor ons klaar in de koelkast! Top.
Eenmaal weer terug werd de borg binnen no time weer teruggestort zonder erachteraan te moeten gaan.
Dikke aanrader!
Mike Uiterwijk Winkel
21-09-22 21:06:13
Alles prima geregeld! Vanaf het reserveren tot aan het inleveren van de camper. De camper werd compleet met alle benodigdheden (en wat extraatjes) na prima uitleg meegegeven. Ondanks wat kleinigheden een prima twee weken mogen genieten van een rondreisje Denemarken/Noord Duitsland.
Bijna zeker te weten dat wij de volgende keer bij Maurice en Andre een camper huren, raadt ik iedereen aan..
Familie Ottenheim
01-08-22 19:56:43
Mede dankzij de fijne en prettige service van André en Maurice kunnen genieten van een heerlijke zorgeloze vakantie in Zweden met ons gezin (papa & mama en 3 kids van 5 jaar, 2 jaar en 3 maanden). Vanaf het boeken tot aan het retourneren van de camper netjes, tijdig en eerlijk te woord gestaan en behandeld. De camper was prima in orde en voldeed aan de beschrijving en onze verwachtingen. Ik zal dan ook iedereen aanraden om bij CamperOffice een camper te huren!
Michel Mulders
30-07-22 10:48:25
Zeer nette camper gehuurd voor een reis naar Denemarken. Je krijgt de camper zeer compleet mee, echt alles zit er in! Goede en duidelijke uitleg gehad van Maurice. Zeker een aanrader bij deze verhuurders!
Harry Mols
15-07-22 12:27:13
Super geregeld, mooie camper zeer goed onderhouden en netjes, goede uitleg van Maurice en Andre zeker een aanrader Camperoffice
John Potma
15-07-22 11:37:26
Een heerlijk lang weekeinde in Oostenrijk gehad met de camper van Maurice en André. Zij zijn zeer enthousiaste verhuurders die nette en goede campers verhuren en ook helemaal meeleven met de klant. We gaan hier zeker vaker een camper huren.
Bedankt André en Maurice.
Tonen: 5  10   20E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram