CamperOffice

De specialist in Camperverkoop

Welkom bij ons gastenboek

40 berichten op 2 pagina's
Marina en jacques Peters
24-11-21 11:19:38
Geweldige ervaring. Een gedege uitleg vooraf. Voor ons is het nu helder wat we willen en daar was het ons om te doen. Bedankt Maurice en André.
Paul Thomassen
29-09-21 21:46:03
DE Camper was prima in orde. Maurice en Andre hadden alles prima geregeld en waren zeer ontvankelijk voor vragen en/of suggesties. Er prettige mensen waarvan je met plezier een camper huurt.
John en Jacomien Slenders
29-09-21 21:41:17
Wij hebben een camper gehuurd van Maurice en André. We werden vriendelijk ontvangen en kregen een duidelijke uitleg over het gebruik. Wij hebben een super fijne week gehad met een mooie camper die van alle gemakken voorzien was, wij pakte nergens mis. Tot onze grote verrassing kregen wij telefoon dat de camper al klaar stond en wij hier eerder mee op pad konden. wij zijn een ervaring rijker en als het toe laat is het zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijke groet, John en Jacomien
Jan en Jeannette
27-09-21 18:31:54
Na ons de vraag of de camping wel iets voor ons zou zijn, 100 keer gesteld te hebben, kregen we de tip om dat eens in een camper te proberen. Op aanraden kwamen we bij Andre en Maurice van CamperOffice uit. De huur werd op een prettige geregeld en wekte meteen een goed vertrouwen.
We hebben in 8 dagen een "rondje Nederland" gedaan. Het was geweldig! Dat laatste kwam niet in de laatste plaats door de prachtige en van alle gemakken voorziene camper. Wij kijken in ieder geval uit naar een volgende gelegenheid om op pad te gaan.
Har en Ine Kersemakers
22-09-21 19:20:45
Voor de eerste keer met een camper op stap en dan meteen met een 5 persoons, best wel spannend.
We zijn in Nederland gebleven en kunnen melden dat de camper prima rijdt. Met de cruisecontrole aan lekker op ons gemak een stuk rijden.
De camper is van alle gemakken voorzien, alles wat je nodig hebt kun je erin terugvinden.
Het contact met Maurice en André was prima!
Wouter Rieken
20-09-21 19:17:20
Prachtige camper! Bedankt Andre en Maurice
Jetty van Ooijen
20-09-21 19:15:52
Dankzij de van tevoren opgestuurde handleiding konden we ons goed voorbereiden op onze reis. De camper was netjes schoon en had alles wat we verwachtten. Het contact met zowel André als Maurice verliep uitermate prettig!
Jolanda Brouwers
26-08-21 23:37:13
Net terug van ons eerste avontuur met de camper. Wat een fijne week hebben we gehad. We waren met 2 volwassenen en 2 kinderen. De camper is echt van alle gemakken voorzien. Deze is compleet ingericht en er is werkelijk overal aan gedacht om het de campeerder makkelijk te maken. Ruim, mooi en netjes verzorgd,
Het contact met Maurice en André was al vanaf het eerste begin erg prettig .
We konden van te voren al eens naar de camper komen kijken of het echt iets voor ons was. Ook de uitleg bij het ophalen was zeer compleet.
En we vonden nog een lekkere verrassing in de koelkast!
Dank jullie wel André en Maurice,
Wij komen geheid weer een keertje terug.
Van de Ven
17-08-21 22:24:11
We hebben dit jaar voor het eerst met ons hele gezin (5) in een camper rond gereisd.
Vanaf het eerste contact tot en met het inleveren hebben we als enorm persoonlijk en prettig ervaren. Fijn dat de camper uitgerust is met werkelijk alle dingen die je nodig hebt onderweg. Zoals Maurice zelf aangaf, de spullen die we zelf willen gebruiken als we de camper zelf gebruiken zitten in de camper.
We kunnen iedereen aanraden bij Camperoffice een camper te huren.
Hans en Rian van der Meijden
27-07-21 21:40:15
Wij zijn ruim 4 weken met de camper door Frankrijk gereisd en hebben enorm genoten.
Vanaf het allereerste contact een heel goed gevoel bij Maurice en Andre. Prima uitleg en service en alles valt te bespreken.
Wij zouden iedereen dit bedrijf aanraden voor het huren van een camper.
Camper wordt netjes opgeleverd en ook bij het ophalen wordt alles in overleg gecontroleerd en nog eens toegelicht wat tijdens de reis belangrijk zou kunnen zijn.
wij hebben fantastische weken gehad.
John en Marjan Coolen
28-06-21 11:14:13
Top camper en super service !!

Wij zijn twee weekjes in Nederland onderweg geweest met de camper van André en Maurice en alles was tot in de puntjes geregeld. De camper is van alle gemakken voorzien en de instructies op papier en voor vertrek door André zijn heel duidelijk.

De uitrusting is heel compleet en de camper is ruim, dus ook als het weer even niet meezit is het er goed toeven.

Ga zo door mannen !!

Groetjes, John en Marjan
Marlies en Jaap Pannevis
21-05-21 08:55:54
Het was een feest om met de camper van Andre en Maurice op pad te gaan. De camper is van alle gemakken voorzien en fris en schoon. Ook de uitrusting was tot in de puntjes verzorgd, iets wat ons als onervaren kampeerders gered heeft :)
Een aanrader dus deze camper!
Monique en Henk Duits
19-05-21 13:11:18
Het was super, en wat een pracht van een camper ! Er zat echt alees op, aan, en bij.
Wij hebben echt genoten en dat met heeel veel regen.
Ook heel leuk dat jullie aan Henks verjaardag hadden gedacht !
Ik kan alleen maar complimenten geven. Zal zeker niet de laatste x zijn dat we jullie camper huren.
Bedankt voor de service.
Groetjes Henk en Monique
Anita en Egon Ritzen
19-05-21 12:20:03
Zojuist terug van een heerlijke campervakantie in een geweldige camper van Camper Office.

Werkelijk een compleet ingericht, mooie en sjieke, bijna nieuwe camper. Hij was voorzien van o.a. een tuinset met 4 stoelen, imbussleutelset, reservelampen, reservebatterijen, tafellaken, vloerzeil enzovoorts, enzovoorts, teveel om op te noemen zélfs een vliegenmepper was aanwezig.

Het enige wat je moest meenemen voor een onbezorgde en relaxte vakantie was je eigen beddengoed, je eigen kleren en een portie goed humeur.

Nogmaals, zelden een zo compleet mogelijke camper gezien.

Een prima service en ook nog een goede prijs.

Speciale dank aan André en Maurice

Altijd weer,

Anita en Egon
Albertine Verwey
07-04-21 18:37:53
Voor een kleinschalige zakelijke bijeenkomst was ik in Maart 2021 op zoek naar een mobiele kantoorruimte met twee gescheiden werkplekken, die zowel kon worden ingezet als mobiel covid-sneltestpunt als ook zou kunnen dienen als kantoorruimte op locatie tijdens de bijeenkomst. Al snel kwam ik tijdens mijn zoektocht naar een mobiele werkruimte op de site van Camperoffice terecht. De informatie op de site over de beschikbare camper was heel duidelijk en de begeleidende foto’s gaven een goed beeld van de functionaliteit van de camper. Het contact dat ik vervolgens had met Camperoffice heb ik als zeer prettig en service gericht ervaren. Ze denken mee en zijn er voor je als je een vraag hebt of assistentie nodig hebt. Ik heb vooraf een zeer goede en uitgebreide uitleg gekregen over alle gebruiksinstructies voor de camper. Er was ook een zeer uitgebreide en geïllustreerde handleiding om alles later nog eens na te lezen en de camper werd perfect afgeleverd. Alles wat er nodig was om als mobiele werklocatie te kunnen functioneren was aanwezig. De camper voelt tijdens het rijden al snel alsof je hem hebt aangetrokken en je voelt je er sowieso meteen in thuis. De camper is zorgvuldig, volledig en functioneel ingericht en zeer gebruiksvriendelijk. De bijeenkomst was een groot succes mede doordat deze camper ingezet kon worden en de goede service van Camperoffice. Een aanrader dus voor iedereen die op zoek is naar een mobiel kantoor dat voor heel veel doeleinden zoals evenementen etc. ingezet kan worden. Alles heb je bij de hand en je hebt een kantoor en huis in één dat je overal mee naar toe kan nemen.
Huub Huub Dahmen
08-10-20 18:42:55
Net terug van 3 weken toeren door Nederland. Wij hadden de camper bij Maurice en Andre gehuurd voor deze weken. Wat een prima service. Vooraf een heel duidelijke uitleg van Andre. Camper was van alle gemakken voorzien. Het waren voor ons onvergetelijke weken. Maurice en André nogmaals dank voor de prima service.
D Kuipers
11-09-20 20:54:56
In augustus 2020 twee weken met ons gezin op pad geweest met de camper van André en Maurice. Friesland bezocht en het moezel gebied. Wat hebben we genoten van alle vrijheid, comfort en luxe die deze camper ons bood! En heerlijke bedjes!
André en Maurice, bedankt voor de uitgebreide instructies vooraf! Tot volgend jaar!
Fam. Uit Zeist
11-08-20 22:44:28
We hebben twee en een halve week heerlijk met de camper rondgereden. Hij is zeer compleet voor wat betreft de uitrusting. Het enige dat we mee hebben genomen was een kleine bbq. Alles werkt uitstekend en we hebben geen problemen gehad. Technisch dus in goede staat. Niet onbelangrijk is dat we het contact met Maurice en André als heel prettig hebben ervaren. Ook dat is een beetje onderdeel van de vakantie.
Peter Vereecken
22-07-20 16:48:02
Fijne camper om mee rond te trekken. Wij zijn er Zwitserland mee rondgereisd. Prima motor om de bergpassen soepel over te komen. De hoogte van 2,95 was voor ons ideaal, 3x een 3 meter tunnel/poort tegen gekomen onderweg en we konden mee met de camper op de trein omdat deze niet zo hoog is.

Het hefbed zit in de lage positie deels voor de ingang, dat is iets onhandig maar niet onoverkomelijk. Prima bedden achterin, wij sliepen er gemakkelijk met 3, zo breed is het bed als het tussenstuk wordt vol gelegd met kussens.

Camper is comleet uitgerust met prima tuinstoelen en tafel. Binnen 10 minuten heb je luifel uit, kleed gelegd, stroom aangesloten en meubilair staan. Ideaal als je vaker verkast of op pad gaat.
Zeer vriendelijke verhuurders die graag met je meedenken.
Christian Schepers
29-06-20 13:17:58
Net terug van een fijne vakantie met jullie prachtig verzorgde camper. We werden heel goed ontvangen door André. Ook uitgebreide uitleg gekregen alsook een handige meegeleverde handleiding. ''t was een fijne ervaring voor ons. Ook de borg werd onmiddellijk terug op onze rekening overgemaakt na afloop. Top!
Groetjes, christian en Nadine uit Maasmechelen.
Tonen: 5  10   20E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram